Що я знаю про роботу кав ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee

230.00

ОсновніВиробникНаш ФорматКраїна виробникУкраїнаСтанНовийISBN978-617-7866-72-4Рік видання2021Кількість сторінок264Мова виданняУкраїнськаВид палітуркиТвердий

Категорія:

Опис

Цю книжку має прочитати кожен, хто мріє про власну кав’ярню чи має її — і це не перебільшення. Досвід Коліна Гармона збереже ваші час, гроші й фінанси. Чи знали ви, що одна з найпоширеніших проблем кав’ярень — каналізація? А що молоко може вас обмежувати? Чи що з клієнтами треба бути двуликими — і в цьому немає нічого поганого? А що понад 98 % добре звареної фільтр-кави — це насправді вода? Та не хвилюйтеся: це не віднадить вас від кав’ярневої справи. Хіба що захистить від неприємних сюрпризів.

Автор похитне ідилічне уявлення про кав’ярневий бізнес, де є суто терпкий запах змелених зерен, малюнки на пінці від капучино, щасливі клієнти й щедрі чайові. Натомість він покаже об’ємнішу картинку, де є ще вибір локації, пошуки персоналу, сервіс, нюанси заварювання тощо.

Колін Гармон — власник мережі 3fe Coffee, чотириразовий переможець Чемпіонату барист Ірландії, фіналіст Всесвітнього чемпіонату барист. Із 2009 року відкрив чотири кав’ярні в Дубліні, що стали популярними серед місцевих і туристів.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Що я знаю про роботу кав ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *